2012. január 10., kedd

Eladó családi ház Vácdukán

Eladó Vácdukán, a Serényi kastély szomszédságában egy amerikai-canadai tipusú, igényesen tervezett, kétszintes családi ház. Fűtését -10 fokig kandalló is elviszi, mely a teljes fűtési rendszerrel van összekötve. Az alsó szinten radiátor és padlófűtés kobinálva, a tetőtérben csak radiátorok vannak. Az alsó szint szinteltolásos. Alul egy fürdő és egy toalett, felül szintén egy fürdő és egy toalett van. A tetőtérbe tölgyfa lépcső vezet. A külső nyílászárók műanyagok, kivéve a tetőtéri Velux ablakokat, azok fából készültek. A belső nyílászárók anyaga fa. Az étkezőből nyílik a nagy terasz kertkapcsolattal. Központi porszívó és riasztó rendszer kiépítve. Kerítés kovácsoltvas. Az udvaron 6*3 méteres medence van. Iskola, óvoda közelségében van a ház. Kertje rendezett.
A földszinten egy szoba, egy nappali, fürdő, wc, mosókonyha, konyha, étkező, kamra, előszoba és folyosók vannak. A tetőtérben 4 szova, nappali, fürdő és wc.
Szinteltolásokkal kialakított magas belmagasság. Világos, napfényes beltér.. Kényelmes, szerethető ház. Beépített szekrények a földszinti közlekedőben, cipős és ruhás, ruhaliftes szekrényekkel. A fürdőben bidé és wc, de külön wc is van mindkét szinten. Kétautós garázs dupla garázskapuval.
Csendes, nyugodt falu, amelynek levegője Pest megyében az egyik legtisztább mutatóval bír.




















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése